Dr. Michael Laitman

A Felső Fény zuhataga alatt

Kérdés

Ha igaz, hogy a workshop alatt mi mintha mi belépünk a csoport központjába, és a Zohár leckén mi már olvasunk a a csoport központjáról, ami ott történik?

Válasz

Ez attól függ, ahogy az ember vizsgálja és érzi magát. Vagy ő csak olvas, és állandoan arra gondol, mégha nem hallja és nem érti a szavakat, maga az olvasás befolyásolja őt, a “Szentség es Tisztaság” és ez az elorehaladása.

Vagy lehet, hogy ő sóvárog összekapcsolódni a szöveggel, hogy megértse, mi is van oda irva, mivel ott a spirituális cselekedetekről beszél, és a tiz Szfira a legkisebb vagy a legnagyobb szinten, azonos a tiz Szfirával. Ez azt jelenti, hogy minden amit ide leírtak minden kétségen kivüli, a legalacsonyabb első Partzufban történik, amelyet én megszerzek.

Én megszerzem az első tíz Szfira szintjén a “terhességet”,  és minden ami ott történik, az ami ismertetve van a Zohár-ban, az egész Tóra elejétől a végéig minden szinten. Ez olyan, mint egy holografikus kép, mivel rólam van írva. Még ha beszél a “parcufokról”, hogy olyan nagy, mint “Átik de Átzilut”, “Imá és Ábá”, mindendez történik minden szinten. Mindenféle részletekben, de ez történik. Ezért a szöveg ad nekem egy érzést, és segít nekem, hogy  sóvárogjak. A legfontosabb  az, hogy a befolyása alatt akarok lenni, mint a Fény zuhanya alatt.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,648 seconds.