Dr. Michael Laitman

A garancia kapcsolatának a programja

A mi erőfeszitésünk által a központi csoportnak megfeleően, mi megtanuljuk mit jelent a kölcsönös garancia. Mert ez nem egy teoretikus elmélet és nem valamilyen statikus állapot, a közöttunk levő kapcsolat programja.Ő határozza meg hogy mennyire vagyunk közel egymáshoz, és mennyire engedjük össze a “fogaskereket”.

De nekünk állandóan szükségunk van mindig feszesen megmaradni és szétválni egymástól. Mert pontosan ez a helyzet lehetővé teszi számunkra, hogy fenntartsuk az egyediséget, és mindegyikük megvizsgálja részvételét az általános életében. Mindegyik kiegésziti és gazdagítja a másikat, mindenki összeakar olvadni  mindenkivel, még a szétválasztás érzése ellenére is.

Ez hasonló a testünkkel, ahol minden egyes szerv fenntartja annak egyediségét a többiekkel, senki sincs eltörölve. Ő hűen dolgozik, és ezen keresztül beadja a saját tulajdonságát mindenkinek.

Az egyik zöld, a másik sárga, és a harmadik kék, mindenki marad a saját állapotában, de mindannyian hozzájárulunk színünkkel egy általános képhez. Tehát a garancia, (arvut) a kapcsolat lényege, amely csak a központban derül ki, ahol megtanulják, lépésről lépésre együtt – az egyéni szabadságot és az általános függőséget.

Mi kezdjük tiszteletben tartani a szétválasztást, és megérteni a Teremtőt, hogy miért hozta létre a gonosz hajlamot. Látjuk, milyen segítséget is ad nekünk, ami zavar bennünket öszekapcsolódni, hogy érezzük a taszitást és a vonzodást. Egónak kevésbé van fontossága, mint a kapcsolat erejének, mert amikor a közöttük levő szakadékot magamhoz veszem – egyrészt, az én forditott érzésem, és másrészt az egyenlőség – ezáltal szerezem meg a megértést, felismerést, a tudatosságot.

Én külön maradok, és mégis hozzáragadok a központhoz. És köszönet, hogy ez a végtelen tér a szétválás és az összekötődés között, a távolság a pontok ebben a világban, és a Végtelen világ között, átfordul felfedezés helyére, a Teremtő értelmére. Egyébként, én soha nem ismerném meg Őt, és megmaradnék egy pontnak a fényben, amely lenullázodik , mint a gyertya a fáklya előtt.

BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,147 seconds.