Dr. Michael Laitman

Forogni egész héten a központ körül

Kérdés

Hogyan tudom “megtisztázni” magam az összes aggodalmaktól, az én privát életemtől és a belső munkára koncetrálni a csoport központjával kapcsolatban?

Válasz

Ez a kérdés, egy olyan embernek a kérdése, aki elválasztja a személyes életét – a munkáját, otthonát, családját – a csoportot, a korporalitást és a spiritualitást.

Mi úgy érezzük, hogy a valóság ezen belül van. Ez a vágy sokféle jelenségekre oszlik fel, a négy szintre, amelyben érezzük a valóságot felosztva, a “kövületi”, “növényi”, “élő” és “beszélő” szintekre. Mi csak a vágyan belül élünk, és ami felébredt ezen a vágyan belül, ez az amit én érzek – “ez az én életem és az én világom”. Nem érzek semmit a vágyamon kivül, vagy nem vagyok képes  megérteni dolgokat, vagy akarni. Mindez csak a vágyan belül történik.

Hogyha én stabilizálóm magam ílyen módon, hogy az egész életem egy végtelen workshop, nem csak heti egy órát, és akkor filozofiálok valamiről.

Én a workshopon befektetek erőfeszítést annak érdekében, hogy megszerezzem a helyes  környezet segitségével a valódi valóságot, ahol érzem a forrást és a valóság gyökéret, a felső erőt, a Teremtőt.

Itt minden azon múlik, hogyan vagyok képes kapcsolatba lépni a helyes környezetettel. A workshop alatt könnyebb megtenni ezt, mert látom a barátaimat előttem. De ezt az allapotot én állandoan el is tudom képzelni magamban. És ha én ezt érzem egesz héten, végül is megerezzük a különbséget, hogy amikor összeolvadunk egymással és elérjuk a kapcsolatot a workshop alatt, akkor az már más lesz. Megfogjuk látni, a kapcsolat érezte egész héten workshopot alatt, akkor egy másfajta a minőség lesz, a forma azonosság egy más szinten.

Ez vágyott, hogy én lefesthestem a magam számára a megszerzés iránti vágyat, amely ezt a világot  megjeleniti számomra ebben a formában, ahogy megjelenik és ezen a valóságon keresztül meg kell talanom a forrását, a valóság eredetét, amelyet a csoport központján keresztül érek el.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,628 seconds.