Dr. Michael Laitman

A kapcsolaton keresztül az elsődleges vizsgálat

Kérdés

Ha ez a mi kölcsönös valóságunk létezik, vagy mindenki építi a saját valóságát?

Válasz

Ez a kölcsönös valóság, hasonló azzal, ahogy most érezzük magunkat, egy élő világban vagyunk, de mindenki a világot másképp érzi. Nem vagyunk képesek pontosan  lemérni, hogy mennyire különböző modón  érzem én a világot, és te a világot. Mi nem tudunk integrálódni a vágyakban egyik a másikkal – nem tudok belépni a te vágyadba. Mindenkinek megvan a saját alap pontja, amely meghatározza a személyiség egyediségét, ahogy ő kapta a Teremtőtől.

A Teremtő, a közös nevező számunkra, amely oka, hogy egyesít bennünket. Csak ezen keresztül tudunk kapcsolódni együtt. Ezért a csoport központja a kiindulási pont ugyanazon a ” hely “, amelyet a Teremtőnek hivunk, vagy a vágynak, ahol Ő  feltárul.

Csak a központ pontjában, ahol képesek vagyunk megérteni egymást, és felfedezni, hogy soha nem fogjuk érezni, hogy mit érez valójában a barátom vágya. Mi egymással csak a Teremtőn keresztül kapcsolódunk össze, és még ebben a pillanatban is – csak nem tudatosan!

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.