Dr. Michael Laitman

Növekedés befelé és felfelé

Kérdés

Mi az a lift, amellyel felemelkedünk a csoport a központjába?

Válasz

Én felemekedek az által, hogy én felszívóm a vágyait és a sóvárgásait  minden barátnak. Én alárendelem saját magam és megkapom a fontosságot tőlük, én meghallgatom őket, mert ők fontosabbak mint én, és megköszönöm, hogy erőt kapok tőlük.

Ez az erő ad nekem  nyomást, a vágyat, és megadja a képességet, hogy a központi csoporthoz csatlakozzak. Először is, ez segít nekem elképzelni magam a központtal, mivel én állandóan összezavarodok és elveszítem a koncepciót. Meg kell ragadjam magam benne, mint a szándékot és folyamatosan kijavítsam magam.

Mi elkezdtük a központi ponttól, mivel minden alkalommal foglalkozzunk vele. Mi csak annak alapján nővekedünk – ezen a ponton egyre többet és többet emelkedünk. De a növekedés nem jelenti a fizikai szinten, hanem egyre inkább a koncentráció a belső kapcsolathoz.

Ezért a következő workshopokon meg kell vizsgáljuk, hogy mi az a vágy, az érzés, az elérés, hogyan kapcsolódnak egymáshoz, és milyen mértékben tudjuk elérni a gyökérünket, a Teremtőt.

Ez a gyakorlati munka, amely el kell végeznünk az életünk során, és nem csak a worshopokon. Én állandoan a workshopban vagyok – a lecke előtt, az óra után, a nap 24 órájában, hogy összerakjuk “Izrael, a Tóra és Teremtő Egy”. “Meg kell hallgatni a barátokat, nem csak akkor, amikor valamilyen szavakat mondanak, hanem  hallani, amit a szívük mond. A benyomások , amelyeket tőlük kapok a központi csoporton, és mindenkin keresztül.

A Teremtő egy ilyen  javitott rendszerben viszonyul felénk, de én nem látom egy ílyen modón, hanem én birálom hiányosságomon keresztül – “Mindenki a saját hibáján keresztül biráljon .” Ha egy kicsit kitudom javítani az én hibás egoizmusomat, és majd csatlakozzak a korrigált  csoport fogalmához, ahogyan a Teremtő látja. És akkor miért kell nekem várni a workshopot minden héten- ha az egész életem egy workshop készülék, az úgynevezett “belső munka”, a  “Teremtő szolgálatában”!

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 0,787 seconds.