Dr. Michael Laitman

A filteren keresztül a Teremtőhöz

Kérdés

Milyen kérelem jut el a Teremtőhőz?

Válasz

Először is meg kell értenünk, hogyha a kérelem nem ered egy közös kérésből, akkor nincs elfogadva. Az emberek kiabálnak Teremtőhöz a szivük mélyéből, törés állapotából, a halálból, semmi sem segit. Miért? Mert imájukat nem halad át a filteren keresztül, csak a köztünk levő kapcsolaton keresztül, akár jó, akár rossz, de csak a kapcsolat felé van elfogadva a kérés.

Kérdés

Hogyan tudom az én vágyam valaki más vágyával kapcsolni, ha egyáltalán nem érzem őt?

Válasz

Legalább próbáld meg érezni, sírjál, azért mert nem érzed. Miután tudomásul veszed, hogy a vágyad egyéni, személyes, nem érez semmit. Ha ketten vagytok, “Jó!”. Mit akartok? Kapcsolatot? Ti harcoltok, de ketten vagytok, ti összekapcsolódtok köztetek? Ez jó!.

Miért pont most az ideje a világ korrekcióra? Mert az emberek kezdik úgy érezni, hogy kapcsolatuk nem helyes. De előbb helyes volt? Korábban nem  volt kapcsolat. Ma úgy érezzük, hogy ez nem helyes, és meg kell korrigálnunk, mivel kezdődik a korrekció ideje.

Ha nem vesszük figyelembe a kapcsolatot köztünk, nem számít milyen formában, akkor nincs mit tenni, nincs semmi, hogy jöjjön a Teremtő. Én személyesen nem tehetek semmit, nincs bennem a korrekció. Csak a köztem levő kapcsolatot a többiekkel kell korrigálni.

Kérdés

Egyszer elmagyaráztad a rendszert, hogy a nem valós kérést átforditani valós kérésre. Ez mit jelent, egyéni kérelem vagy általános?

Válasz

Nincs egyéni kérés! Én kiabálok egyedül, ezt nem hívják “egyéni” vagy ” általános “. A legfontosabb dolog, hogy miért kiabálok – az határozza meg az imát, hogy a “sokaság imája”, vagy nem.

Lehetséges, hogy én imádkozom egyedül, de az ima a társaság felé, ez jelenti a “sokaság imáját.”

A könyvelők, ha összegyűjtenek dolgokat, az ima?. Nem. Lehetséges egy személy, de ő kéri a kapcsolatra, a rendszer javítására, ez akkor az úgynevezett “sokaság imája.”

Tehát, ha közeledünk a a vizsgálathoz nagyon fontos, hogy megszerezzük a megfelelő alkalmazást. Egyébként, a tanulás eltávolit, és az “élet mérge” helyett  a “halál mérge” lesz. És látjuk az embereket eltávolódnak, elfutnak, leesnek. Honnan jön ez? Ugyanattól a Fénytől, amely nem helyesen működik, ő hozza a sötétséget, azaz, vezet téged a cél hosszú útja felé.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,612 seconds.