Dr. Michael Laitman

A spirális forma módszere

Az ember amit a saját erejéből tesz nem vesszük számitásba, mert ő egyedül nem tud végrehajtani semmiféle spirituális cselekedetet. Spirituális cselekedet, azt jelenti, hogy a szándék a törés korrigálására van irányitva, az összekapcsolodás irányába, amelyhez egy általános erő szükséges. Ha ő tesz valamit magától, akkor az ő egója működik, mert ő saját magától nem képes semmi másra.

És ezért az ilyen erőfeszítést nem veszük számitásba. A személynek úgy tünik, hogy ő nagy erőfeszítés tesz, és sokat ad, hatalmas erőt müködtet, de hogyan lehet, hogy nincsen ebben semmi értelem, és nincs véve számításba. És egy idő után kezd mérgelődni, hogy ő nem lát előrehaladást, nem jön ki semmi belőle, elkeseredik az ő tehetségitől, hogy elérje a spirituálist. De ez nem jelenti azt, hogy nem képes, hanem ő nem tesz semmit helyesen.

Néha szükséges 10-15 év, azért hogy megértse hol is áll, és végül meghalja, amit mondtak már az első napontól kezdve, amikor eljön. De az ember csak néhány évvel később érti meg, hogy a spiritualis erőt csak a csoporttól kaphassa meg, a környezettől, a saját maga lenullázása mértékének megfelelően.

Ő képes lenullázni saját magát, de nem a gondolatban, nem a vágyban, hanem egyszerű fizikai tevékenységben. És ahogy lehajtsa jobban a fejét, úgy kap többet a többiektől a gondolatban és vágyakban, mivel a személy megkapja őket az egója lenullázása által!

Így halad előre fokozatosan, lépésről lépésre erről irva van: “minden cent és cent a nagy összeghez csatlakozik “.

Ezért, a barátok szeretete, ez az egyetlen szükséges feltétel, hogy lehet használni a darut, mint egy ugródeszkát a célunk eléréséhez. De ha az ember nem nullázza le magát a barátok előtt, akkor nem kaphatja meg a spiritualis erőt, és folytassa vele tovább.

És továbbra, ez azt jelenti, hogy ennek segítségével ismét lehajtsa magát, és újra meghatodik a csoportól, és a csoport segitségével összekapcsolódik aTeremtőhöz. Ez azt jelenti, hogy a csoporttal szemben, olyan mint egy gyermek a felnőtt előtt, és rajtuk keresztül fordulhat a Teremtőhöz. Igy halad előre spirális tekercsen, az úgynevezett “körökben”.

Nincs más esély az előrehaladáshoz. Ugyanaz a háló, ez az egyetlen edény ami széttört, ez itt található előttünk. És bár nem tudunk dolgozni aktiv formán az edény 99%-val, mert nem akarnak partnerré válni ebben a munkában, de vannak olyan barátok akiket a Teremtő hozza hozzám, és összegyűjti őket együtt, hogy egyik a másik segítsége által, mindegyik lenullázza magát, erőt kapunk egymástól. És vele együtt mi továbbra is a folytatunk mozogni a Teremtőhöz.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.