Dr. Michael Laitman

Ha még maradt 228 év gondolkozni?

Kérdés

Ha a világnak van-e esélye megszerzni a korrekciót a hátralevő 228 években, a kijelölt 6.000 év végéig, és hogyan fogjuk megérezni?

Válasz

Senki sem tudja megmondani, mennyi idő maradt a korrekció vége megszerzéséig. Erről nagyon sokat beszéltek a próféták, rejtett titkos formában. Azaz, ők sem tudták, mikor fog megtörténni, mert ez a mi szabad választásunkhoz tartozik. Báál HáSzulám úgy gondolta, ha nem ma, akkor holnap van vége a korrekciónak, mert felülről minden készen áll!

Mi is azt gondoljuk, hogy mindjárt megtörténik. Több biztositék van, amelyet mi látunk a mai világban. De senki nem tud semmit biztosan. Irva van, 6000 év a korrekcióig. Szóval, maradt 228 év. De ha tényleg a megadott időkereten belül kell  elérjük a végső korrekciót a jó vagy rossz úton?

A jó úton eltudjuk érni a korrekciót holnap, vagy még ma is. Nincsenek korlátok. Ha mi korrigáltak akarunk  lenni, akkor a mi vágyunk azonnal meghívja számunkra a felső mező hatását. Nem szükséges egy különleges megegyezés a Teremtő részéről, elég a mi vágyunk, hogy felébresszük a felső mező hatását. Mi magunk vagyunk a “tulajdonosok” az állapotunknak.

Soha nem tudhatod, hogy mikor fog történni. De ahogy közeledünk a végső korrekció felé, a felső világ felfedezése után, az úgynevezett “spirituális születés”, mi az összes felemelkedési 125 fokozaton  mindig ennek a világnak az érzetében fogjuk lenni.  Amint megszereztük az általános korrekciót és mindenki korrigált lesz, megtörténik az összes edények összekapcsolódása, az egyéni spirituális vágyak, és akkor a mi világunk eltünik. Mert egy általános edény jön létre az egész megszerzési vágy számára.

Amikor az utolsó részecske áthalad az adakozásra, akkor nem marad vágy, amely ne lenne  korrigálva az adakozás érdekében.Tehát ez a világ érzete, amely kialakult csak az önző vágyban a “szürő” nélkül, eltünik! Így csak a felső világ marad meg!

Mivel az összes vágyak egybekapcsolódnak, az összes világok összekapcsolódnak, és egy világgá válnak, az Ein Szof szinten. Ezáltal együtt az egész világgal megszerezzük a korrekciót, akkor te leállsz érezni ezt a világot. Nem lesz szükséged rá! És ezenkivül, nem maradnak edények az e világ felfogására, mivel megjavítottad az utolsó egoista vágyadat. Akkor ez a valóság eltűnik az érzésedből.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 1,042 seconds.