Dr. Michael Laitman

A keresztútnál

Kérdés

Azt mondtad, hogy nem kell meghatározni a szabályokat és nem kell változtatni semmit a rendszerben ami ma létezik az emberi társadalomban. De kell összpontosítani egy dologra, hogy mindent amit teszünk része legyen az emberiség javára.

Válasz

Először is lehetséges, hogy jó egy kis kör számára, a közvetlen környezetükben. Kezdetben, a csoport javára, azután az állam számára, és majd az egész világ számára. Ez fokozatosan történik, mint az emberi fejlődésnek a folyamata.

De jegyezzük meg, mi nem erőltetünk senkit! Minden a fejlődésünk üteme szerint történik. Mi itt a nem hoztunk létre egy KGB, mint ahogy Oroszországban volt, amely kényszer alatt igyekezett építeni egy társadalmat, bottal. Mi megszerezzük a változást az emberben, aki megkapja szüksége szerint, látja a valós szükségét.

Nincs más választásunk, vagy mi közeledünk a nukleáris háború felé és teljesen megsemmisítésül a világ (habár már romlik, de nem háború), vagy a jó irányában változik!  Már csak két irány van, és mi válaszút előtt állunk.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.