Dr. Michael Laitman

Egy kicsit, de együtt

Kérdés

Mit tehetek a csoportért, amikor a Zohár könyvét olvassuk?

Válasz

Kapcsolódj össze mindenkivel, és legyél egyetlen szándékban. Rabash írta, hogy az összes egyéni szikrák a barátok a szívében összekapcsolódnak a szeretet hatalmas lánggá. És ezért minden kis vágyunkat, tendenciákat, szándékainkat, inditékainkat meg kell próbálnunk, hogy  összekapcsolni egymással.

Hatalmas különbség van, itt és szerte a világon jelen van a leckén sok ezer ember egyszerre, akik elolvassák a szöveget, arra gondolva, hogy hogyan lehet kapcsolódni a spiritualitással, és mindenki külön gondolkozik róla.

Ha a kérelem egyénileg emelkedik fel, ez egy hazug, falcs forma. Nem beszélünk hazugságról ebben a világban, mert mindenki hazudik a másiknak, mivel ki akarja használni a másikat a megszerzési vágyában. Ez természetes, tiszta.

Ha mi a Teremtőhöz egy hamis módon akarunk viszonyulni. Mit jelent ez? – Ha te ezt egyedül csinálod, akkor nyilvánvaló, hogy te egy falcs módon, a természeted szerint csinálod. De ha csinálod a kapcsolatban másokkal, akkor te már feladsz valamit, lenullázod magad,  valami kölcsönös együttműködés van.

Ha egy millió ember sóvárog a spiritualitásra, de egyénileg, ez ad egy nagyon gyenge eredményt, bár erőfeszitéseket tesznek, tanulnak, csinálnak valamit. Ezt láthatjuk, mint a például a vallásban, akik tanulják a szárazTórát.

Mivel ha mi összekapcsolódunk, hogy szeretnénk elérni a spiritualitást a kölcsönös adakozás útján, akkor rögtön már a azonos formában vagy a spirituálissal, ha te kérsz, akkor te kérelmed azonnal a megérkezik az adakozás edényévé. Mert ő a átmegy a kapcsolat útján. Felébreszti a Fényt, amely vissza tér hozzád  a Teremtőtől, a Reformáló Fénytől.

Mert a sóvárgás egyedül a célhoz – kár vesztegetni az időt. Ezek üres erőfeszítések. És a sóvárgás 10-szer kisebb, de ha a kapcsolatot útján másokkal, akkor egymilliószor hatékonyabb.

Ez a munka nem mennyiségi, hanem minőségi. Tegyünk keveset, de a helyes szándékkal.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,138 seconds.