Dr. Michael Laitman

Előadás a magam számára

Kérdés

Miért veszünk részt a terjesztésben, mintha meg akarjuk javitani a világot, hogyha mi magunkat kell kijavítanunk?

Válasz

Te látsz magad körül más embereket, ők a saját uralkodásuk alatt, és nem a te uralkodásod alatt vannak, idegenek  neked. A te szétszakadt érzékelésed megjelenik   – közted és a korrigált lélek között

A korrigált lélek, ott úgy érezzük, hogy nincsen külső világ, hanem minden a sziven belül van. De mindaddig  amig nem érzed ezt igy, ez a korrupció jele magadon belül. Tehát meg kell probáld rábeszélni őket, hogy valami módon magadhoz csatold őket. Amekkora mértékben kivül látod, akkor igy kell viszonyulni hozzájuk.

Te úgy viszonyulsz hozzájuk, mint idegen emberek, akiket a korrigáláshoz kell vonzanod. És ha te ezt helyesen teszed, akkor megneveled magad belül. Úgy látszik, hogy te korrigálod őket, és kimész az emberekhez, de tényleg, te korrigálod magad belül, és ezért ők változnak!

Azt hiszed, hogy te kimész a világba, hogy előadást, vagy leckét tartsál másoknak? – Tulajdonképpen, az előadásokat, a leckéket magadnak tartod. Azt hiszed, hogy te próbálod  megváltoztatni őket? – Te győzöd meg magad a változásra!

Te nem tudsz hozzáférni magadhoz közvetlen, hogy önkorrekciót okozzál magadnak. Nincsen ilyen erőd. És az egó ereje segít téged, látod a hiányt  másokban, segít korrigálni őket. Te magadnak adod a leckét. És ebben a hamis formában te saját magad korrigálod.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,938 seconds.