Dr. Michael Laitman

A kapcsolat az élet

A mi vágyunk “anyaga” a “por” és az nem változik. Az egyetlen dolog ami változik az a kapcsolat mértéke a “por” részecskéi között. Szóval először is nekünk nem szabad csak egyszerűen megszerzés iránti vágynak tekintenünk magunkat. Mindez azért van mivel ez a vágy 613 különböző különleges farmával rendelkezik, és mindegyiken keresztül csak magunknak akarunk élvezetet.

Ez nyilvánvaló: Mindenki valamilyen élvezetet akar, és ilyen módon leválasztja és eltávolítja a vágy morzsáját az önmegszerzés 613 részecskéjére. Természetesen senki sem képes megszámlálni ezt a számot, és mi ezt csak kifejezésként használjuk.

És akkor elkezdődik kapcsolatépítésünk más emberekkel. Ezek a “morzsák” valójában élettelenek maradnak, ahogy az mondva lett, “Te a porból származol, és porrá leszel”. Az egyetlen dolog ami számít az a különleges kapcsolat a részecskék között, mely az életet adja nekik.

A tudósok nem képesek ezt megérteni, és nem képesek az élettelen életre kelteni. megpróbálnak különböző módszereket, mint elektromos töltés, vagy más módokat, de a személy nem képes ilyesmit elérni. Mindez nem alkémia, ez sokkal bonyolultabb, mivel a felső erőnek meg kell jelennie az élet aktuális formájában. A személy minderre csak akkor képes amennyire magára vonja a Reformáló Fény cselekedetét. Annak érdekében, hogy az élettelen növényivé váljon, és hogy a növényi állativá váljon és így tovább minden egyes alkalommal szükség van a Reformáló fény bizonyos adagjára.

Ennél fogva a közöttünk levő kapcsolat hatására a mi zavaros részecskéink felfedezik az életet ezen kapcsolatokon belül. A részecskék megmaradnak élettelen megszerzés iránti vágynak, de az általuk létrehozott kölcsönös kapcsolat, a kölcsönös garancia, az a hálózat melyet ők a Fény segítségével építeni akarnak, őket növényi formává változtatja, és abban elkezd folyni az élet ereje, mely az élet forrásából, A Teremtőtől ered. És utána a növényi szintről átváltoznak a természet állati és a beszélő szintjeinek bonyolultabb formájába.

Meg kell értsük ezt az alapvető struktúrát, a rendszer esszenciáját. A részecskék megmaradnak ugyanannak a vágynak ahogy meg lettek teremtve, azaz létezés a semmiből, és a közöttük levő kapcsolat a létezés a létezésből.

HZS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.