Dr. Michael Laitman

A láthatatlan ember aki áthaladt a Machsom-on

Kérdés

Amennyiben egy ember a csoportból eléri a Machsomot, hogyan tudja a csoport őt jobban felhasználni?

Válasz

Ez lehetetlen. Egy ember a csoportból nem képes átmenni a Machsomon! Egy pár ember együttesen képes, de egy egyedül nem.

Kérdés

De tegyük fel hogy mégis megtörténik. Akkor mi lenne a legjobb módja annak hogy ezt a személyt felhasználjuk a csoportban?

Válasz

Csak folytassatok mindent mint korábban, hogy egymásba legyetek foglaltatva. Ebben az esetben ez a személy intenzívebben segít titeket. De ő nem fogja nektek elmondani hogy mit fedett fel! Amekkora mértékben ő érzi azt, azt titokban tartja majd.

Az a személy aki valóban elkezdi érzékelni a spirituális világot nem beszél sokat erről a témáról. A Cimcum, megszorítás, a szűrő működik számára, és neki nem kell mindezt hirdetnie. Számára ez olyan drága és olyan belső dolog hogy egyszerűen nem engedi azt ki magából. Amennyiben elkezd tanítani, mindazt tisztán magyarázza el, bizonyos részletekben. Soha nem mutat csodákat hiszen azok nem léteznek, és tudja majd hogyan magyarázza el a módszert részletekben. Már vannak olyan emberek közöttünk akik többé kevésbé érzik már ezt az állapotot. Természetesen ezt még tovább kell erősíteni. De ők semmit nem mondanak majd neked.

2012 augusztus 17. harkov 1.lecke

HZS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

64 queries in 0,152 seconds.