Dr. Michael Laitman

Mi található a két világ közötti határon túl?

Kérdés

Hogyan tudjuk helyesen elképzelni első közös spirituális érzékelésünket?

Válasz

Ez az állapot, amikor teljesen egyesültök egymással, és az adakozás teljes tulajdonsága megjelenik közöttetek. Enyi az egész! Egyesültél mindenkivel, és érzed hogy a következő szinten vagy, a felső világban.

Látod az emberiség egész történelmét, annak alapjait, az eredendő okot, és annak jövőbeni magasztosabb állapotát melyre együttesen emelkedünk fel. Mi ott létezünk mind a 125 szinten, és te egyszerűen mindezt felfedezed. Amikor belépsz a spirituális világba, felfeded a tökéletes állapot 1/125 részét.

A felső erő megjelenik azon belül, és te egy bizonyos szintig elkezded érezni annak tulajdonságait, a lelkek között összekapcsoltság törvényeit, a viselkedés törvényeit, hogy mindaz hova vezet, és annak teljes mechanikáját. Ez a felső bölcsesség hatalmas felfedése. Ez van a Kabbala bölcseletének nevezve. Ez az ami megtölt minket, az úgy nevezett “Bölcsesség Fénye” (Or Hochma), mly képes nekünk megadni a maximális beteljesülést.

Az természetes számunkra hogy már egy testben létezve érezzük magunkat, mivel a testünk együtt létezik velünk annak érdekében hogy mi azon keresztül korrigáljuk magunkat. De teljes létezésünk már az információ azon magasabb szintjével azonosul (a spirituális áttörés után), azzal a beteljesüléssel amit most megkaptunk. Te már abban létezel. Ez vált a te “Én”-eddé.

2o12 augusztus 17. Harkov 1.lecke

HZS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.