Dr. Michael Laitman

Szükségünk van egymásra

Kérdés

A spirituális szempontból nézve egyenlően kell felosztanunk attitűdünket a család, az emberiség, a Teremtő és magam irányában?

Válasz

Nem. A legfontosabb a csoport, mivel azon belül érjük el a szükséges feltételeket, az alapokat, a szabad választás jelentését, a szándékot és a Teremtővel való kapcsolatot. Minden a Kabbala csoporton belül a férfiak között dől el. A nők és az emberiség többi része hozzájuk kapcsolódik. A kövületi, növényi és állati részei a természetnek mindezen részek alatt találhatóak.

Minden a férfi csoporton belül, a barátok között dől el. A nők vágyaikat adják ehhez hozzá, nyomásukat, és ebben vesznek részt. Azonban a hálózat a férfiak vágyai között jön létre, mivel pontosan ők azok akik az adakozásra vannak dedikálva, bár a női rész nélkül hiányzik számukra ehhez a nyomás. Mindez olyan mint a Zeir Anpin viszonya a Malchut-hoz. Mindez azt jelenti hogy szükségünk van egymásra. Ha mindenki ismeri saját küldetését, azáltal kiegészítik egymást, és ezáltal elérjük az integrált edényt.

(2o12 augusztus 17 Harkov 5.workshop)

 

(HZS)

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

61 queries in 0,459 seconds.