Dr. Michael Laitman

Szükségünk van egymásra

Kérdés

A spirituális szempontból nézve egyenlően kell felosztanunk attitűdünket a család, az emberiség, a Teremtő és magam irányában?

Válasz

Nem. A legfontosabb a csoport, mivel azon belül érjük el a szükséges feltételeket, az alapokat, a szabad választás jelentését, a szándékot és a Teremtővel való kapcsolatot. Minden a Kabbala csoporton belül a férfiak között dől el. A nők és az emberiség többi része hozzájuk kapcsolódik. A kövületi, növényi és állati részei a természetnek mindezen részek alatt találhatóak.

Minden a férfi csoporton belül, a barátok között dől el. A nők vágyaikat adják ehhez hozzá, nyomásukat, és ebben vesznek részt. Azonban a hálózat a férfiak vágyai között jön létre, mivel pontosan ők azok akik az adakozásra vannak dedikálva, bár a női rész nélkül hiányzik számukra ehhez a nyomás. Mindez olyan mint a Zeir Anpin viszonya a Malchut-hoz. Mindez azt jelenti hogy szükségünk van egymásra. Ha mindenki ismeri saját küldetését, azáltal kiegészítik egymást, és ezáltal elérjük az integrált edényt.

(2o12 augusztus 17 Harkov 5.workshop)

 

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,116 seconds.