Dr. Michael Laitman

Kitől a bajok?

Kitől a bajok?

Kérdés:

Az általános mechanizmus különböző részei okozhatnak különböző károkat, miközben azok helytelen formába működnek. Milyen részek döntő fontosságúak a csoport számára?

Válasz:

A megközelítés egyszerű – én vagyok a kritikus rész. Mert minden más részének 100 százaléka korrigálva van.  Egy ilyen megközelítésben láthatod a helyes képet.

Az általános rendszer működik, minden benne van, és helyes irányba halad. De, “Bárki aki káromol, az a saját hibáján keresztül teszi”, én ezt e törött világot látom. A szándék amit én látok, nem valami kép a televízióban, hanem belső látás az érzékeimben:nincs elég fizetésem, mínuszom van a bankban, a másokkal való kapcsolatom elromlott, az összes gépek a házban elromlottak…röviden, én ebben a törött világba érzem magam.

Nekem azt kell mondanom, hogy “mindez azért van, mert én nem “forgok” helyesen, nem veszek részt  helyes módon a többi “fogaskerékkel”. A probléma nem a politikusok és a gazdagok, hanem csak egyedül én. Nincs mit keressél máshol a rendszerben, próbáld meg kijavítani a vágyakat és az idegen tulajdonságokat. Minden körülöttem egy tökéletes állapotban található. A probléma, csak én vagyok.

(2012 szeptember 10, reggeli lecke, “Béke a világba”)

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,612 seconds.