Dr. Michael Laitman

Fontosabb mint az élet maga

Fontosabb mint az élet maga

Az integrált oktatási csoportokban az emberek komoly változásokon mennek keresztül a beszélgetések során.

Ezt meg lehet állapítani  azáltal ha az ember rájuk néz, látva azt a vad fejlődést amelyen keresztül mennek. Végül is az anyag, amit tanulnak nem egyszerű. Amikor ezekkel az anyagokkal dolgozunk, a természet bennünk elrejtett erőit szabadítjuk fel. Amikor a következő szintről beszélünk, azon szint erői, az a tér interakcióba kerül velünk, és állandóan erős reakciókat és fergeteges változásokat váltanak ki. Az emberek nagyon komoly belső változásokon mennek keresztül.

És amikor a résztvevők elválnak egymástól, úgy érzik hiányzik számukra ez a fajta kommunikáció. Ezért fontos az hogy fenntartsák a virtuális kapcsolatot, állandó kommunikációt amit képesek egymás között létrehozni. Mindez nagyon fontos, mivel ez hasonló ahhoz, amikor valami hatalmas dologtól kellene elválnunk, valami olyasmitől mely még életünknél is fontosabbá válik.

Amikor a csoportok elkezdik ezt a belső életet élni, egy új forráshoz kapcsolódnak, a létezés következő szintjéhez. És akkor a csoporttól való elválás valami dramatikus élményként zajlik le a személyben, és gondoskodnunk kell arról hogy valahogy tompítsuk ezt az elválás érzést valamilyen helyettesítő, virtuális érzéssel, mert egyébként a személy úgy érzi magát mintha meghalna.

2o12 március 5., Beszélgetés az Integrált Oktatásról

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,692 seconds.