Dr. Michael Laitman

Ne kényszeríts minket arra, hogy hordágyon cipeljünk!

Ne kényszeríts minket arra hogy hordágyon cipeljünk!

Amennyiben nem végezzük el a szükséges feladatokat a zuhanás időszakában, akkor egy dupla Machszomot (határvonalat) képzünk magunk előtt.

Nekünk túl kellett volna lépnünk egy Machszomon az űr megjelenésének idején, de mi halogattuk azt és azt mondtuk, hogy nem vagyunk arra képesek. Most emiatt várnunk kell amíg a Teremtő ismét felénk fordul, ami azt jelenti hogy majd új feltételek jelennek meg számunkra, hogy ezt a jelenséget korrigáljuk csak másfajta módon. A Teremtő kicseréli az egyik angyalt, az egyik erőt egy másikkal és ad még egy esélyt a személynek az előrehaladásra.

A személy azon az egész rendszeren belül működik melyben be kell teljesítse saját részét, feladatát, mely kizárólag rajta múlik annak érdekében hogy biztosítsa az egész rendszer létezését és hogy azt a cél eléréséhez segítse. Ez a mozgás az egész rendszerben létrejön, ahol minden egyes rész minden másik részt tovább lök, és mindenki függ mindenkitől a korrekció sorrendjének megfelelően legalulról felfelé a Resimók (spirituális információs gének) láncolatának megfelelően.

Mi történik a személlyel ha nem teljesíti be a Resimóját megfelelően? A többieknek kell elvégezniük az ő munkáját. Ezáltal a személy mindenki mást súlyosan károsít amennyiben nem végzi el azt a feladatát ami fel lett fedve számára. Ezáltal a teljes rendszert károsítja, az egész csoportot. Nem engedi, hogy a csoport tovább léphessen és a csoportot extra korrekciók végzésére kényszeríti annak érdekében, hogy ők befejezzék azt a személy nem volt képes maga megtenni. A többieknek kell őt hátukon hurcolniuk, mint egy csatában, amikor a súlyosan sérül társat a többieknek kell hordágyon cipelnie. Ez egy nagyon szomorú helyzet, állapot a csoport számára.

Mivel az egész rendszer egy teljes egész, és a Resimók megjelenése határozzák meg kinek kell először és kinek kell később cselekednie, és hogy ők hogyan kapcsolódnak egymáshoz, ezáltal mindannyiunk cselekedetei függenek egymástól és teljessé teszik egymást. Azáltal, hogy nem végzem el saját feladatomat időben azonnal magamat és az egész világot károsítom, megrontom, ahelyett, hogy magamat és az egész világot az érdemek irányába tolnám el. Mi a mérleg nyelvénél állunk azt egyik vagy másik irányba billentve azáltal, hogy felelős vagyok az egész világért.

2o12 szeptember 24. Reggeli lecke, 1.rész Báál HáSzulám írásaiból

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,749 seconds.