Dr. Michael Laitman

Egy billentyű a szívben

Egy billentyű a szívben

Amennyiben felkészültünk egy zuhanásra akkor most azt mondhatnánk, hogy mi sokat tettünk, hogy mi felkészültünk rá. De mégis kiderült hogy az erősebb nálunk. Mi tartottuk magunkat ameddig csak bírtuk azzal az erővel melyet előre összegyűjtöttünk, és mégis egy pillanatra nem voltunk képesek megragadni és megtörtént. De legalább már képesek voltunk tisztázni gyenge pontjainkat, és képesek voltunk megérteni miért is történt mindez.

A Teremtő “elbuktat” minket valahol, de miért? Lehet hogy meg akarja nekünk mutatni a hiányosságokat egy másik, előre haladottabb szinten, mélyebben a teremtésben. De mi semmit sem tanultunk és egyszerűen holtan rogytunk össze.

Valójában nem létezik felemelkedés zuhanás nélkül, így lojálisnak kell megmaradnunk egymással szemben, mint a test sejtjei, ahol minden egyes sejt felelős az összes többi sejtért és ha minden egyes sejt nem vállalja fel ezt a felelősséget akkor meghalunk.

Ez olyan mint egy oxigén cső közöttünk. A cső azután ér el engem miután keresztül ment több ezer másik baráton, és ezen túl senki nem tudja magáról hogy ő éppen kicsoda és hol tartózkodik a rendszerben. Bárki elzárhatja a csapot anélkül, hogy más észrevenné és akkor az oxigén nem jut el hozzám és én meghalok.

A csap a mi figyelmünk, vágyunk hiánya. Az képes a csapot jobban megnyitni, vagy azt elzárni, mindaz barátaim velem kapcsolatos vgyaitól függ: vajon gondolnak-e rám és az egész rendszerre? Amennyiben ők hozzáadnak egy ilyen hiányt akkor a csap megnyílik, és ha ők lecsökkenti ezt a hiányt, ha az eltűnik ők nem gondolnak rám és a rendszerre akkor a csap lezárul, a cső eltömődik, és mi mindannyian meghalunk.

Megérted azt, hogy mindenki meghal miattad? Mindez azért mert a szívedben levő szelep el van záródva. Kérjed a Teremtőt hogy segítsen téged, hogy a partnereddé váljon amikor a barátaid halottak és nem képesek neked segíteni. Fordulj a Teremtőhöz segítségért, mintha egy másik emberi lényhez fordulnál. legalább Ő képes olyanná válni mint egy emberi lény.

Kérdés:

Fordulhatunk a Teremtőhöz mint egy emberi lényhez?

Válasz:

Attól nem félsz hogy Őt átkozzad, vagy nem igaz? Akkor miért ne fordulhatnál hozzá mint egy emberi lényhez hogy Ő közbeavatkozzon és segítsen neked? Azt hiszed hogy ez tiltva van?

Fordulj Ő hozzá és mondjad azt: “Kérlek Téged hogy segíts nekem! Menjünk együtt a csoporthoz és élesszük fel a halottakat, hogy azok ismét életre kelljenek!” mond ezt el számtalan alkalommal a fejedben és majd meglátod mennyire segít.

A teremtő készen áll arra, hogy veled együtt működjön, és hogy segítsen neked bármiben. Semmi nem akadályozza ezt meg. Fordulhatsz Ő hozzá bármelyik pillanatban, bármilyen követeléssel.

Tudjuk azt, hogy a Teremtőhöz intézett kérésnek a csoporton kell keresztül mennie, mivel azonban az nincs meghallgatva, de ez akkor van amikor a csoport készen áll arra, hogy válaszoljon neked, reagáljon kérésedre, és hajlandó veled kölcsönösen együttműködni. De amikor nincs választásod akkor fordulj közvetlenül a Teremtőhöz annak érdekében, hogy együtt menjetek a Fáraóhoz.

Ne várj azokra akik túlságosan el vannak foglalva a húsos fazékkal, akik tele vannak a hagymával és a fokhagymával…

2o12 szeptember 24., Reggeli lecke, 3.rész TESz

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.