Dr. Michael Laitman

Mentőöv az egoizmus tengerébe

Mentőöv az egoizmus tengerébe

Kérdés:

Az útolsó időbe elvesztettem az érdeklődésemet és a vágyamat a spiritualitás iránt. Eltávolódtam a csoporttól, de a csoport nem felejtett el, és folytatta aggodását irántam ugyanazzal a szeretettel. Ezért, úgy döntöttem, hogy részt veszek az olasz kongresszuson, ez által nagyon nagy erőfeszítést fektetettem be. És most itt, én szégyellem magam a barátaim előtt, mégegyszer a kezükbe vettek, és a két nap alatt én új erőt kaptam, megkóstoltam újból a barátok szeretetét. De mit kell tegyek a kongresszus után, hogy az eltávolódás, amelytől nagyon félek, ne forduljon elő újra?

Válasz:

Sajnálom, amit megtapasztaltál. De nincs más út, csak felismerni, hogy minden egy forrásból ered, és köszönetet kell mondanunk úgy a rossznak, mint a jónak. Hálás vagyok a barátaidnak, akik törekedtek, és sikerült is vissza hozni téged. Reméllem, hogy mostantól csak jóságot és kegyelmet, szeretet és melegséget fogsz látni, amely rátok várakozik.

De mégis, bármi történjék is, minden erővel a csoporthoz kell fogoszkodni, mivel ez a mentőkötél, amelyet ledobnak fentről a tengerbe a fuldoklónak. Nincsen nekünk több amibe kapaszkodhatnánk.

És hidd el nekem, látni fogod, hogy minden állam kapaszkodni fog a csoport mentőkötéléhez. Ezért erősödnek, segítik egymást, és folytatják tovább. Kívánok nektek sok sikert!

2012 Szeptember 30, Olasz Kongresszus 5. lecke

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,134 seconds.