Dr. Michael Laitman

Mit mond az Asztrofizika

Mit mond az Asztrofizika

Az asztrofizikus L. Gindilis, az ŰrTudomány Akadémia tagjának a véleménye:amikor beszélünk a Földröl mint egy egyetlen, akkor világos hogy ő beteg. A probléma az, hogy a kritikus pont nincs messze, és már beléptünk az átmeneti szakaszba. Ebből a helyzetből kijuthatunk többféle módon, belefoglalva az önpusztítást és a bioszféra halálát is.

Hogyan, milyen irányban fog dönteni az emberiség, ez a szabad akaratától függ. Itt az ideje, átmenni az önző felfogásból a planetáris felfogáshoz. Az emberiségnek meg kell találnia az erőt, hogy változtassa meg az öntudatát, hogy adja fel a fogyasztási ideológiáját, és átmenjen az ellenségességből az együttműködésre. Jelenleg letértünk a cél irányától, és átvettük az individualizmus és a szétválasztás útját. Azt mondják, hogy a verseny a haladás motorja. Vajon az emberi test szervei versenyeznek egymással?

Véleményem:

Így kezdenek el beszélni a tudósok a kabbalisták nyelvén! Csak az maradt nekik, hogy hogyan tegyék meg az átmenetet elutasítástól a kapcsolathoz.

Remélhetőleg, hogy ők felfedezik maguktól a módszert az ember átalakulására – a Kabbala Bölcseletét.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,133 seconds.