Dr. Michael Laitman

Önmagunk lenullázása a megszületés érdekében

Önmagunk lenullázása a megszületés érdekében

Kérdés:

Márciusban ön azt mondta, hogy a nyár végére minden bizonnyal betörünk a spiritualitásba. A nyárnak vége. Ön azt mondja bajban van a koordinátákkal. Akkor mi a következő prognózisa?

Válasz:

Azt hiszem, hogy az a pont amit mostanra elértünk egy nagyon kedvező nyomást ad nekünk ahhoz hogy lenullázzuk magunkat. Végül is a probléma pontosan itt található. Amennyiben én képes vagyok valamit tenni, akkor már a Machszom felett vagyok. Azt hiszem hogy az érzés amit a kongresszuson megkaptunk megadja nekünk ehhez az alapokat. Most úgy tűnik számomra, hogy az egyetlen dolog amit tennünk kell az hogy még egy két lökést adjunk.

Arról szólva, hogy mindez mikor történik meg, reménykedem abban, hogy egy ilyen állapot bármelyik pillanatban elérkezhet, akár a reggeli lecke során is. De ezeknek a lökéseknek kritikus formában kell érkezniük, szükség van a szülési fájdalmakra. Ez az ami egyenlőre hiányzik. Egyenlőre a szülés leállt.

2012 szeptember 23., Virtuális lecke a Kabbala Alapjairól

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,746 seconds.