Dr. Michael Laitman

Mozgás a fényes jövő irányába

Mozgás a fényes jövő irányába

Kérdés:

A társadalmi rendszer tudományos alapú felfogásának a felépítésével, nekünk nem kell beszélnünk a  válságról, a meglévő problémákról, a negatív hatásokról,  csak a jóról amely befolyásolja a társadalmat?

Válasz:

Alapvetően igen.  Mi feltételezzük, hogy a csoport szükséget érzi, arra, hogy átmenjen egy másik állapotba.

E fejlődés törvényének megfelelően mi látjuk, hogy jelenleg a rendszerben vannak negatív tulajdonságok és jellemzők, amelyek nem teszik lehetővé, hogy továbbra is pozitív módon működjenek, és kielégítsék  a szükséget. Hirtelen felfedezi, hogy ami neki a legszükségesebb volt azt elkerüli,  ezért van szüksége változásokra.

Itt kell létezzen egy negatív tényező. Csak nekünk nem kell növelnünk háromszorosára, hogy túlzott legyen, de alaplevően, észrevehetőnek kell lennie a rendszerben, mint egy meghívó egy forradalmi változásra.
Mindenesetre, az elmozdulás  csak a jelenlegi helyzet megtagadása által,  lehetséges  egy jobb helyzet felé irányítva.

Mi nem fejlesztünk negatív helyzetet, nem élünk negatív folyamatban. Léteznek egész társaságok, elméletek, amelyben az emberek folyamatosan tapasztalják a negatív helyzeteket. Mi nem tartunk ettől senkit vissza.

Minden mozgásunk előrehaladás, és csak a pozitív irányban. Ez nem menekülést jelent a megelőző negatív helyzettől, hanem kiemeli a közeledő pozitív állapotot, és a mozgást ennek irányában.

Mi azt akarjuk, hogy az emberek megértsék, hogy előttük várja őket valami fényes, jó, kellemes, meleg, és szeretnénk vonzani őket ahhoz.

2012. julius 02, “Az Integrált Világ. Az Integrált társaság képlete.”

(Danna)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,125 seconds.