Dr. Michael Laitman

Minden egyes lecke közvetlen kapcsolat Ein Szof-al (A Végtelenséggel)

Minden egyes lecke közvetlen kapcsolat Ein Szof-al (A Végtelenséggel)

Amennyiben a lecke során szorosan megragadnánk a helyes szándékot, akkor megéreznénk a hatalmas spirituális beteljesülést az alatt az idő alatt. Mindez a vásárló vágyának megfelelően történik: Azt kapod amit akarsz. Egy hatalmas fény jelenik meg a lecke során és nagy kár ha azt nem használod fel.

A spirituális beteljesülés azt jelzi hogy a te korábbi nyers vágyad vonzódik a spiritualitáshoz mint GE (Galgalta ve Eynaim). És akkor az összekapcsolódik mások vágyaival, mint AHAP, mely a Teremtő személyesíti meg számomra, hogy én megtölthessem, beteljesíthessem Őt. Ez az ami az én beteljesülésemet adja, engem az adakozás tölt meg. Mint egy anya aki azért boldog, hogy kisbabája eszik, kis arcáról boldogan törölve a maszatot. Az a tény hogy képes volt kisbabáját megetetni tölti meg beteljesüléssel az anyát.

Ugyanígy történik ez velem is, semmi más célom nincs mint, hogy barátaim beteljesülését segítsem. Azáltal hogy őket beteljesítem, én valójában a Teremtőt teljesítem be. Edényeimet arra használom hogy az ő szükségleteiket elégítsem ki, hogy nekik nyújtsam azt amire szükségük van. Ők a cél felé akarnak haladni, hogy érezzék a cél hatalmasságát, és én nyújtom nekik mindazt. Én csak pozitív módon hozom őket mozgásba, a cél és a Teremtő hatalmasságát növelem számukra, úgy viselkedve mint a Fény az edényekkel szemben.

A leckét hatalmas boldogsággal kell hogy elhagyjuk azáltal, hogy kapcsolatba léphettünk az örökkévaló végtelen rendszerrel, hogy kapcsolatba kerülhettünk a Teremtővel. Még akkor is ha egyenlőre ez a kapcsolat nincs még megvizsgálva, és nem tiszta, én mégis egy tervvel jövök ki azzal kapcsolatban, hogy mostantól kezdve mit teszek majd. Állandóan fel kell újítanunk ezt a tervet, hogy az minden egyes napra alkalmas legyen. El kell döntenem, hogy mit teszek minden egyes nap a leckéig (a leckék között).

Én állandóan megváltoztatom a tervet egy új felébredés eredményeképpen, az új attitűdnek megfelelően mind fizikálisan mind belsőleg. Próbáld ki ezt és majd meglátod, hogy ez milyen érdekes változás, mely minden egyes alkalommal másképpen történik meg. Minden egyes nap különbözik az előzőtől, nem úgy ahogy az ma tűnik. Mi új benyomást kapunk majd az előrehaladás minden egyes pontján, minden egyes alkalommal mintha az egész világ megváltozott volna.

Nekem át kell, hogy adjam az összes személyes felébresztésemet, amit a lecke során kaptam a közösségnek, hogy az egész közösség, csoport méretére nőjön. Én mindezt a Teremtő iránt érzett hálaadás és szeretet formájában akarom átadni. Amennyiben mindezt megteszem, akkor az visszajut majd hozzám és vágyamat még nagyobbra növeli, a felébredés még nagyobb lesz annak érdekében, hogy ezáltal még többet adhassak át barátaimnak.

Ez a munka gondolatainkban és vágyainkban történik. Nekem nem kell minden egyes barát után rohannom megpróbálva őket fizikailag felébreszteni. Belsőleg egyszerűen szét kell hogy robbanjak, kívül pedig nagyon nyugodtan kell hogy dolgozzak, hogy ne okozzak kárt barátaimnak. Kívülről bele kell öltözzek barátaim állapotába, az ő vágyaikba annak érdekében, hogy az nekik legyen jó és nem pedig nekem azért,amit én akarok.

Még belsőleg is később a többiek edényeit veszem magamra és azokkal dolgozom, mivel magamat csak úgy kezelem mint egy gépezetet, mely a többiek érdekében dolgozik. Többi semmi érdeklődésem nem lesz saját magam irányában.

Hogyan tudjuk leellenőrizni, hogy vajon helyesen cselekszünk-e? Amennyiben fel akarjuk ébreszteni a cél fontosságát a csoporton belül az általános adakozást és szeretetet a csoportban, és az egész emberiségben, valamint a Teremtő szeretetét annak érdekében, hogy ebben találjam meg boldogságomat és, hogy másokat boldoggá tegyem – ez elég a próbához.

2o12 október 5., Reggeli lecke 3.rész TESz.

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.