Dr. Michael Laitman

Ráhangolódás a boldogság nehezen megfogható frekvenciájára

Ráhangolódás a boldogság nehezen megfogható frekvenciájára

Kérdés:

Min múlik az érzékenységünk, hogy felébredjünk a Felülről érkező aktiválásra?

Válasz:

Minket állandóan felébresztenek Felülről, bárcsak tudnátok micsoda intenzitással történik mindez! De ez a manipuláció egy olyan frekvencián történik melyet te nem érzel, mint az ultraviola, vagy infravörös hullámhosszok.

Annak érdekében hogy elkezd érezni ezeket a hullámhosszokat, hallásomat a csoporton belül kell hangoljam. Egyébként nem leszek képes semmit sem meghallani. Amennyiben én megfelelően szervezem meg a csoportot, ennek köszönhetően megkapom a lehetőségeket a meghallásra, hogy érezhessem a felső hatást.

Minden azon múlik, hogy én, hogyan ébresztem fel és támogatom a barátokat, hogyan viszonyulok hozzájuk, mennyire aggódom azért, hogy ők kapják meg a spirituális felfedezést. Őket a korporeális szinten is támogatnom kell, de főképp azzal, hogy hangulatukat javítom, növelem, hogy őket a cél és a Teremtő fontosságával kapcsolatban inspirálom. Amennyiben én finoman azért aggódom, hogy minden mások érdekében történjen, én magam is benyomást kapok tőlük, és haladok tovább velük együtt.

Nincs más módja az előrehaladásnak, csakis ez a “kerülő”, egy alternatív út a csoporton keresztül az egyén közvetlenül nem juthat el a célhoz.

2o12 október 14., Reggeli lecke, 1.rész Shamati 47

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.