Dr. Michael Laitman

Légyszíves ne időzz, haladj előre!

Légyszíves ne időzz, haladj előre!

Kérdés:

Hogyha nem emelek fel egy ujjat se egy Fentről lévő parancs nélkül, mit tudok tenni, hogy segítsek a korrekciómnak, hol van a szabad akaratom?

Válasz:

Nincsen nekünk semmilyen szabad akaratunk a korrigálásunk szempontjából. A szabad akaratunk csak a korrigálásnak a gyorsaságának a döntésében van. Nem kell mélyen belemenni a különböző állapotokba amiken átmész. Minél többet kutatsz bele, annál többet fogsz időzni és lelassítod a haladásodat.

Az egyetlen előnyös cselekvés amit tudsz tenni az a korrigálásod siettetése. Ez nem múlík a különböző állapotokon amelyek mind fel vannak fedve nektek. Csak a ti egymásba épülési cselekvéseteken és az emberek közti kapcsolatokon múlík.

Szóval, a mi munkánk nagyon egyszerű, talán mondhatnánk hogy primitív. Annyit kell tenned, bármi is történík veled, és afölött, hogy folyton vággyál a korrigálásra. Ettől fel fogod fedezni, hogy egy új elméd van, új bölcsességgel és érzelmekkel rendelkezel, de csak annak a ténynek köszönhetően, hogy kitartóan előrehaladtál ebbe az egy irányba, mint egy “ökör a súlyhoz és egy szamár a teherhez.”

DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,620 seconds.