Dr. Michael Laitman

A spirituális világ küszöbén

A spirituális világ küszöbén

Megcsináltuk a Kongresszust, “Eszünkbe jutottunk” egy picit. Van aki felemelkedést, és a más pedig zuhanást érez, nehéz elmondani, mindenki a saját állapotában van.

Most mindannyiunknak el kell számolni azzal hogy “Mi fog történni a lelkemmel?” és meg kell próbálni elkezdeni felemelkedni az összes súllyal, amit szereztünk a Kongresszus miatt.

Hol vannak a megkülönböztetések az ember és a csoport között, a magán-megsemmisüléshez, a cél fontosságának az ellenőrzéséhez, ami máris közel van, hogy elkezdjük valóban érezni először a lelki tulajdonságainkat?

Hogyan tudunk gyorsan készülődni a következő Kongresszusra? Kettő jön hamarosan: Az Európai Kongresszus Düsseldorfban, Németországban, és a Passover Izraelben, és keményen kell dolgoznunk, hevesen, hogy ez az egység igazi spirituális felemelkedést hozzon.

Cselekednünk kell, hogy az erőfeszítésünkön keresztül igazi spirituális megszerzést nehogy csak gyengéden érezzük a külsejéből. Ezek szerint tanulnunk kell, a múlt leckéket is megnézni, és készülődni a jövőre. Amennyi belső belátáson tudunk keresztül menni, ez lesz a felkészülődésünk a következő Kongresszusra.

2013.01.27, Reggeli lecke, a Zohár könyvéből

DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,171 seconds.