Dr. Michael Laitman

Én nem érzek távolságot tőletek

Én nem érzek távolságot tőletek

Báál Hászulám írásaiból, 27- es Levél: “Természetesen szeretnék egyesülni veletek testben és a lélekben, ebben és a következő a világban. Nem tudok dolgozni, kivéve a spiritualitásban és a csak a lélekkel, mivel én ismerem a ti lelkeiteket, és képes vagyok azzal egyesülni; de ti nem rendelkeztek ezzel a képességgel a szívetekben, csak azzal, hogy a testetekkel dolgozzatok. Azért, mert ti nem ismeritek a saját spiritualitásotokat, nem vagytok képesek egyesülni a lelketekkel; majd ha ti ezt megértitek, akkor azt is megértitek, hogy én nem érzek magamon belül semmilyen távolságot tőletek, de nektek valószínűleg szükségetek van a test és a hely közelségére, de ez magatokért teszitek, a ti munkátokat szolgálja, nem nekem és az én munkámat.

De én imádkozom a Teremtőhöz hogy vezessen titeket az igazság útján, és hogy ti megmenekülhessetek az összes csapdától az úton, és mindazért amit tesztek az Úr sikeressé tegyen titeket.

Nagyon precíznek kell lennetek az úton, ügyelnetek arra, amit megmutattam nektek az értelemmel és a szívvel kapcsolatban, a sovárgással és imádkozással kapcsolatban, és majd a Teremtő sikeressé tesz titeket és hamarosan egyesülünk testben és a lélekben, ebben és a következő világban”.

A távolságok nem számítanak egy Kabbalistának, aki képes megérteni a helyzetet és a diákok belső állapotát, mindegy hogy milyen világban van: a testben vagy nem testben, ebben a világban vagy távol. Ha a tanár és a diák között létezik kapcsolat, akkor semmi nem befolyásolja őket. Ennélfogva, a probléma csak a diákkal van, mivel nehéz nekik fizikai érzés nélkül érezni egymást vagy a tanárt. És nincs más megoldás, csak az, hogy gyorsítsuk fel a sebességet és az előrehaladást.

2013.02.17, Báál Hászulám írásaiból, 27- es Levél

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,140 seconds.