Dr. Michael Laitman

A Fény meleg ölelése

A Fény meleg ölelése

Kérdés:

Minden percben ébresztenek Fentről, és a mi részünkről mi a helyes válasz rá?

Válasz:

Nem csak az ébresztés történik Fentről, hanem valójában egész létünk a felső Fénynek köszönhetően lehetséges, amely folyamatosan fenntart minket, mint ahogy egy mágnes tart egy vasdarabot a levegőben, és mindenféle dolgot hajt rajtunk végre.

Semmi kétség, a teremtés anyaga nem létezhetne, nem változhatna, és nem érezhetné magát a Felső Fény nélkül. A Fény tesz mindent.

A helyes válasz részünkről, hogy megpróbáljuk növelni az érzékenységünket és a finomított megértésünket az irányba, hogy a felső Fény mit tesz velünk, hogy megértsük hogyan kell válaszolnunk ahhoz, hogy hozzá hasonlóak legyünk, és hogy ragaszkodjunk a tulajdonságaihoz, a változásokhoz, amelyeket véghezvisz, és a ránk gyakorolt hatásához.

Ez azt jelenti, hogy minden dudorban és csipkézésben, amelyet a Teremtő bennem létrehoz, én azonnal csatlakozom az Ő cselekedetéhez, és magamra öltöm, mint a Nukva vágya egy férfi vágyán. Kiderül, hogy folyamatosan együttműködünk az általános tettben, mint társak. Így kell működnöm egész életemben, és akkor elérem a teljességnek azt az állapotát, amit odatapadásnak neveznek.

2013.03.01,Napi Kabbala leckék első részéből, Báál HáSzulám írásai

FG
.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.