Dr. Michael Laitman

Az idő hazugsága

Az idő hazugsága

A korrekció, ami megjelenik számunkra, – amit teljesítenünk kell, – feloszlik sok cselekedetre, apró részletekre, és fokozatosan változásokat hoz létre az idő érzékelésében számunkra. Az idő annak eredményeként jön létre, hogy ma dolgozunk, de a jutalmat csak holnap kapjuk meg. Ha a személy így érez, akkor ő valójában a korrupt.

A korrekció az, amikor a személy elképzeli magának, hogy már most egy korrigált és teljes állapotban van, amelyben teljes bőség létezik. Ami hiányzik, az a Fény öltözete, a hozzáállás, a szándék, és az adakozás tulajdonsága. Ha a személy mindezt megszerzi, akkor felfedezi, hogy csak az ő számára volt elrejtve, és ő mindig az Eyn Szof (Infinity) hálózatában volt, de nem volt képessége ezt megérezni és megérteni.

És mindez azért, mert nullának értékelte az adakozás tulajdonságát, vagy még kevesebbnek mint nulla. Nem érezte az adakozás fontosságát, vagy akár az ellenkezőjét érezte: altruizmus és adakozás helyett, a megszerzés tulajdonságát érezte, az egót.

Így minden munkánk az, hogy maga a munka a jutalom. És minden pillanatban lehetőséget adnak nekünk, hogy erőfeszítést tegyünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy több Reformáló Fényt vonzunk magunkra és elérjük az adakozás tulajdonságát, és köszönetet mondjunk a gonosznak, hogy feltárult. A gonosz jelzi a helyet, ahol szükség van a korrekcióra, ahol hiányzik az adakozás a mi részünkről.

2013.03.05, Báál HáSzulám írásaiból, 55 -ös levél

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,137 seconds.