Dr. Michael Laitman

A Kongresszus, amelytől függ a világ

A Kongresszus, amelytől függ a világ

Kérdés:

Hogyan lehet szolgálni a barátokat gondolatban?

Válasz:

Mi történik, ha aggódsz valakiért, mi történik ha ő a gondolataidban jár? Minden gondolatod afelé irányítod, hogy ő sikeres és egészséges legyen, és beteljesedjen a célja küldetése. Úgy, hogy “Fáj a Szíved” érte, mert az ő helyébe képzeled magad, és minden erőddel együtt dolgozol vele.

Ez az aggodalom éppen elég lesz, pedig nem tudjuk, hogyan működik ez a mechanizmus. A barátoknak szerte a világból már kezdettől fogva fel kell készülniük arra, hogy ne csak nézőkként legyenek jelen a kongresszuson, és ne csak nézzék az előadást, hanem valóban támogassák a kollektív kapcsolatot. Itt fel kell tárnunk a hiányt és a szorongást az egység iránt, egy igazán rendkívüli szorongást. Mert ezzel tudunk összekapcsolódni a kongresszuson, egy kétségbeesett aggodalommal a globális egységért, ami megnyitja a könnyek kapuját.

Ha mindannyian összekapcsolódunk ezen a kongresszuson, akkor az egész emberiség érezni fogja, hogy van egy különleges ereje a kapcsolatnak, amely meg tudja változtatni a valóságot. Így mi akik kabbalát tanulunk, elfogadjuk ezt a kapcsolódási módszert az egész világon, és ezzel ” kicseréljük a síneket”, azért hogy a közös vonatunk átváltson a “szenvedések útjáról” a “Tóra útjára”.

2013.03.18, “Bevezető a Zohár könyvébe”

ford: BS

lekt: KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,624 seconds.