Dr. Michael Laitman

Azért, hogy felnőtt lehess

Azért, hogy felnőtt lehess

Kérdés:

Ön arról beszél, hogy felelősséggel tartozunk a világért.

Válasz:

Annak érdekében, hogy a következő szintre emelkedhessünk, át kell adnunk ezt a modellt a világnak. Nem létezhetünk csak önmagunkért. Ez azt jelentené, hogy leválnánk a többi szintről. Ha mi csak magunkért cselekszünk, akkor mi egy alacsonyabb állapotban maradunk. Nem lesz semmi különbség, csak annyi, hogy mi megértjük és érezzük már.

Azért, hogy felnőtt lehess

Annak érdekében, hogy a következő szintre lépjünk, felnőttekké kell válnunk. Felnőttekké válhatunk a spiritualitásban csak azért, hogy másokat segítsünk megszületni és őket kitölteni. Szóval, ha mi összefogunk annak érdekében, hogy másokat kitöltsünk, annak érdekében, hogy átadjunk valamit magunkból másoknak, meg fogjuk kapni a felsőbb Fényt.

Ez nem csak a mi kötelességünk a világ felé. Nekünk szükségünk van erre, így kapjuk meg mi a Teremtő-, a felsőbb erő kinyilatkoztatását, a felsőbb Gondviselés rendszerét, a belépést a következő szintre, a következő dimenzióba. Nem fogunk kapni, felfedni semmit sem, ha nem tesszük ezt másokért. Mi egy átviteli rendszer vagyunk, mindegyikünk, az egész csoport, mindannyian együtt.

2013.03.22, Európai kongresszus Németországban, 1. lecke

SzL

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.