Dr. Michael Laitman

Hozd el nekünk a korrekciót!

Hozd el nekünk a korrekciót!

Kérdés:

Mi a jelent, hogy mielőtt kilépünk, az emberek közé szükségünk van a csoport segítségére, a tanárra, a könyvekre, hogy ellássuk magunkat a Teremtő erejével?

Válasz:

Ellássam magam a Teremtő erejével, ez jelenti megérteni, hogy az Ő ereje, Ő fedeződik fel az edényemben, amelyre szükségem van. Azaz, nem az én “edényem”- ben,  hanem a “mások edényé”- ben.  Én elveszem más emberek hiányosságait, és felemelem a Teremtőhöz, azaz, kérem Tőle a korrekció erejét számukra, a kitöltés felfedezését bennük.

Az emberek azt akarják, hogy legyen több pénzük, de tudom, hogy nem lehet kielégíteni a vágyat csak a Teremtő közelsége által. Minden kielégítetlen hiány- a pénz, a tisztelet, az ellenőrzés, az egészségügy, a biztonság, az oktatási problémák, minden a Fény hiányából ered. Pontosan ez az, amiért az emberek kiáltanak. Kimennek tüntetni az utcára, vagy otthon ülnek és csendben átkozzák az egész világot és a kormányt, de alapvetően Fény akarnak.

Egyszerűen, ők ezt nem tudják, mint egy gyerek, aki nem tudja, hogy miért sír, ő csak azt tudja, hogy fáj neki valami! De miért fáj, és mit kell tennie, hogy abba hagyja a sírást és nevessen, ez nem tudatos számára.

De én tudom, azáltal hogy megkapom az emberek a hiányosságait, és elmagyarázzák, mi hiányzik nekik, én már felemelem őket más formában, ahogy én érzem őket. Én érzem, hogy hiányzik a Fény! Ezt nevezzük, úgy, hogy a Teremtőhöz fordulunk. Én dolgozom nekik, én vagyok az ő felsőjük, felemelem az ők kérésüket a Felsőhöz, a következő felső szintre.

Ebben az esetben, az ő imájuk, a MAN-juk, amelyben csak: “Adjál nekem, adjál nekem, akarok, kaja, szex, család, pénz, tisztelet, hatalom” van, én lefordítom a kérésüket a Teremtőhöz, mondván:” Mi, azaz, ők és én együtt (mert az ő AHP-juk hozzám ragad, és együttesen “egy spirituális Parcuffá” válik), szükségünk van a segítségedre! Nekünk szükségünk van a Fényedre, mert korrigál és kitölt minket, annak érdekében, hogy Neked elégedettséget adjak.

Ez bizonyítja, hogy örömet akarok adni a Teremtőnek, én lenullázom magam a csoport, a tanár, a tanulás, a külvilág és az emberiség számára. Hajlandó vagyok elvégezni ezt az önmegadást, azért, hogy megmutassam a Teremtőnek, hogy én valóban megakarom, szerezni az adakozást, még ha helyes szándék nélkül is, de legalább egy kicsit! Ekkor ez a “kicsi”által, a Fény működik rajtam, és rajtam keresztül átfolyik az alsókra. Így történik meg a kapcsolat: Alsó – Felső – Felső Felsője, és én mint, egy idősebb testvér, aki dupla adagot vesz, hogy átadja másoknak.

2013.08.26, Felkészülés a Reggeli leckéhez

Ford: B S
Szerk: Sz I

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,156 seconds.